Віза в Канаду

Офіційну інформації щодо дозволу на навчання або на роботу в Канаді ви можете отримати на офіційному сайті Імміграційної служби Канади.

Яка віза потрібна мені?

Студенти з більшості країн можуть легко отримати візу відвідувача, яка дозволяє їм залишитися в Канаді на термін до 6 місяців.

Студентська віза

Студенти, які бажають навчатися більше 6 місяців повинні отримати студентську візу. Для цього може знадобитися медичне обстеження і докази наявності грошових коштів. Студентська віза не може бути отримана в Канаді, але може бути отримана в посольстві Канади в вашій країні.

Віза Working Holiday

Доступна тільки в деяких країнах і не може бути отримана в Канаді.

...