Kanada Vize

Kanada'da okuma ve çalışma izinleriyle ilgili detaylı bilgiyi, resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz: CIC website

Hangi vizeye ihtiyacım var?

Pek çok ülkeden gelen öğrenciler, 6 aya kadar Kanada'da kalmak için izin veren bir ziyaretçi vizesi alabilirler.

Öğrenci Vizesi

Uzun vadeli eğitim almak isteyen öğrencilerin, öğrenci vizesine başvurmaları gerekmektedir. Başvuru bir sağlık kontrolünü ve maddi yeterliliğin olduğunu gösteren belgeleri içerebilir. Öğrenci vizesine Kanada'dan başvuru yapılmaz. Ülkenizdeki Kanada Büyükelçiliğinden öğrenci vizesi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Tatilde Çalışma Vizesi

Sadece bazı ülkeler için geçerlidir ve Kanada'dan sağlanamaz.

...